Industrieweg 20
4794 SX Heijningen
T: 0167 52 12 28
E: email
T. 0167 52 12 28     |      Reparatie     |      Remotecontrolparts.nl     |      Pompnodig.nl
WBHandel is:

Automatiseren kraansystemen

Doelgerichte en tijdsbesparende oplossingen van Westbrabantse Handelsmaatschappij voor het automatiseren van kraansystemen. Wij hebben specifieke maatoplossingen die perfect aansluiten op de werkzaamheden. Wij denken na over de juiste toepassing bij het automatiseren van kraansystemen en zoeken voor u de meest efficiënte oplossing.

Als afstandbediening specialist zijn wij gericht op het aanbieden van industriële afstandbedieningen met daarbij een focus op kraansystemen automatiseren. Wij leveren en monteren producten van hoge kwaliteit bij het automatiseren kraansystemen, waarna u meer gebruikersgemak zal ervaren en zal merken dat het automatiseren u een hoop tijd en geld bespaart.

Radiografische kraan

De producten van WBHandel zijn allen van vooraanstaande merken die actief zijn binnen besturingstechniek industrieel. Voor het automatiseren kraansystemen kan WBHandel industriële afstandbedieningen op maat leveren die perfect aansluiten op de werkzaamheden.

Hierbij werken wij altijd met hoogwaardige producten die kenmerkend zijn vanwege hun efficiëntie en betrouwbaarheid. Uw industriële kraan vanaf de grond besturen kan prima met onze oplossingen, waarmee wij uw kraan tot een radiografische kraan maken en u dezelfde werkzaamheden met slechts een console kunt uitvoeren.

WBHandel heeft alle producten voor een radiografische kraan en tevens kunnen wij alle bestaande installaties automatiseren. Voor meer informatie omtrent het automatiseren kraansystemen of de radiografische kraan mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Abitron Remote

Afstandbediening specialist WBHandel is importeur en leverancier van Abitron Remote producten die zeer breed toegepast kunnen worden voor industriële besturingstechniek. Naast het importeren en leveren van Abitron Remote producten kunnen wij u tevens adviseren betreffende de toepassing bij radiografische kraansystemen en het automatiseren kraansystemen.