Industrieweg 20
4794 SX Heijningen
T: 0167 52 12 28
E: email
T. 0167 52 12 28     |      Reparatie     |      Remotecontrolparts.nl     |      Pompnodig.nl
WBHandel is:

Besturingstechniek industrieel

Westbrabantse Handelsmaatschappij is gespecialiseerd in besturingstechniek voor industriële toepassingen. Voor het toepassen van een radiografische afstandsbesturing is specifieke kennis en kunde van besturingstechniek industrieel vereist. Wij zijn als afstandbediening specialist met jaren ervaring uw partner voor het zoeken naar effectieve en doelgerichte oplossingen.

WBHandel gaat omtrent besturingstechniek industrieel in haar specialisme erg breed. Wij zijn importeur en leverancier van diverse merken en individuele producten evenals onderdelen. Zo hebben wij in ons magazijn veel bekende industriële maatoplossingen, maar ook nieuwe merken en producten kunnen wij leveren. Voorbeelden hiervan zijn de Akerströms Sesam en Abitron Remote oplossingen.

Als afstandbediening specialist kan u voor elke industriële toepassing bij WBHandel terecht. Wij kunnen u van een goed aansluitende maatoplossing voorzien. Ook kan u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw industriële besturingstechniek.

Industriële afstandsbediening

Besturingstechniek industrieel toepassen is een andere slag binnen de radiografische besturingsmogelijkheden. Het betreft hier hoogwaardige kwaliteit dat werkt via betrouwbare frequenties met het oog op het zo veel mogelijk automatiseren van uw werkproces. De besturingstechniek industrieel toepassen kan in vele vormen en maten en daarvoor zijn er veel industriële afstandbedieningen.

Een radiografische afstandsbesturing op een juiste en effectieve wijze toepassen, laat WBHandel u het werk uit handen nemen. Een industriële afstandsbediening repareren of onderhouden, WBHandel is uw afstandbediening specialist.

Met de focus op besturingstechniek industrieel richten wij ons als afstandbediening specialist alleen op maatwerk en specifieke toepassingen, welke enkel als industriële oplossingen worden gebruikt. Voor meer informatie over besturingstechniek industrieel toepassen of specifieke producten en maatoplossingen kunt u contact met WBHandel opnemen.