Industrieweg 20
4794 SX Heijningen
T: 0167 52 12 28
E: email
T. 0167 52 12 28     |      Reparatie     |      Remotecontrolparts.nl     |      Pompnodig.nl
WBHandel is:

IMET afstandsbediening

IMET is een vooruitstrevend merk dat zich richt op het produceren en leveren van de industriële afstandsbediening. Het specialisme van IMET zit hem in de radiografische besturing. De IMET afstandsbediening is in verschillende soorten verkrijgbaar en afstandsbediening specialist Westbrabantse Handelsmaatschappij informeert u graag naar de mogelijkheden.

De IMET afstandsbediening werkt als degelijk afstandsbedieningssysteem dat voor zeer veel toepassingen gebruikt kan worden. Door te werken met radiografische besturing afgestemd op de specifieke werkzaamheden is het een effectieve manier van werken waardoor u tijd bespaart. Ook de veiligheidsrisico’s zullen daarbij afnemen.

IMET radio remote control

IMET radio remote control leveren wij in verschillende soorten en maten. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor de reparatie afstandsbedieningen. IMET is één van de belangrijkste merken in het aanbod van WBHandel en wij kunnen uw IMET radio remote control onderhouden en repareren mocht dat nodig zijn.

U kunt op onze zustersite Remotecontrolparts.nl ons assortiment van IMET radio remote control systemen bekijken. U kunt daar tevens terecht voor een complete set van een IMET afstandsbediening. Wij bieden daar ook diverse losse IMET radio remote control onderdelen aan, waardoor u bij WBHandel en Remotecontrolparts.nl aan het juiste adres bent voor afstandbedieningssystemen.

Hoge veiligheid met de IMET afstandsbediening

IMET als producent is zich ervan bewust te voldoen aan alle vereiste richtlijnen omtrent de veiligheid. Door aan deze voorwaarden te voldoen kan elke IMET afstandsbediening toegepast worden voor allerlei industriële werkzaamheden, waaronder bij gevaarlijke stoffen. De kwaliteit van de IMET radio remote control is daarbij van de hoogste kwaliteitsklasse, zodat ze langdurig mee gaan.

En mocht u toch tegen een probleem aanlopen met de IMET afstandsbediening, dan kunt u prima bij WBHandel terecht voor technische ondersteuning of reparatie.