Industrieweg 20
4794 SX Heijningen
T: 0167 52 12 28
E: email
T. 0167 52 12 28     |      Reparatie     |      Remotecontrolparts.nl     |      Pompnodig.nl
WBHandel is:

Onderhoud en reparatie

Veel bedrijven kiezen voor Remotecontrolparts voor onderhoud en reparatie van industriële afstandsbedieningssystemen. Remotecontrolparts is een onderdeel van Westbrabantse Handelsmaatschappij. De radiografische besturingen in industriële afstandsbedieningen zijn specialistische producten en bestaan uit veel verschillende onderdelen. Remotecontrolparts/Westbrabantse Handelsmaatschappij heeft deze onderdelen vrijwel altijd op voorraad.

Wij hebben veel ervaring met radiografische zenders, afstandsbesturingen en custom made afstandsbedieningssystemen. Ook uw afstandsbesturingssysteem repareren wij deskundig en snel in onze eigen werkplaats.

Wij hebben meer dan 5.000 verschillende onderdelen in voorraad, waardoor wij vrijwel alle merken kunnen onderhouden en repareren. Door onze jarenlange ervaring bieden wij u een degelijke, snelle en betaalbare service.

U kunt uw afstandsbesturingssysteem via onderstaande link aanmelden en na aanmelding opsturen naar:

Remotecontrolparts / Westbrabantse Handelsmaatschappij
t.a.v.: reparatie/onderhoud
Industrieterrein Dintelmond
Industrieweg 20
4794 SX Heijningen
Nederland

Onder vermelding van uw bedrijfsnaam en reparatienummer.

Voor meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op via info@wbhandel.nl / info@remotecontrolparts.nl of telefonisch via +31 (0)167 – 521228, wij helpen u graag verder.