Industrieweg 20
4794 SX Heijningen
T: 0167 52 12 28
E: email
T. 0167 52 12 28     |      Reparatie     |      Remotecontrolparts.nl     |      Pompnodig.nl
WBHandel is:

Over WBHandel

Westbrabantse Handelsmaatschappij is uw expert in radiografische afstandsbesturing. Met meer dan 25 jaar ervaring met de levering, reparatie en verkoop van IRC’s ofwel industriële afstandbedieningen, zijn wij uw afstandbediening specialist. Voor elke vorm van een radiografische afstandbediening zijn wij een vertrouwd adres en hetzelfde geldt voor veel kraanfabrikanten en industriële klanten.

Een nieuwe radiografische afstandbediening aanschaffen, bepaalde onderdelen laten vervangen aan uw afstandbesturingssysteem of de levering van hoogwaardige producten, u kan bij ons terecht. Wij zijn importeur en leverancier van IMET radio remote control oplossingen die wij in samenwerking met IMET eventueel custom made voor u kunnen produceren.

Als afstandbediening specialist kan u voor elke vorm van radiografische besturing bij WBHandel terecht, mits voor de industriële sector. Dat betekent dat wij u ook kunnen ondersteunen bij de reparatie afstandsbediening, onderhoud en het leveren van bepaalde onderdelen. Met een magazijn van ruim 4000 verschillende onderdelen kunnen wij u altijd helpen met uw afstandbedieningssystemen.

Afstandbediening specialist

Als afstandbediening specialist hebben wij ruim 25 jaar ervaring met besturingstechniek voor de industriële sector. Dat betekent dat wij u alles kunnen leveren op het gebied van een industrieel afstandbesturingssysteem, maar ook dat wij uw bestaande toepassing kunnen automatiseren. Denk hierbij aan het automatiseren kraansystemen, het ombouwen van uw bestaande installatie naar een radiografische kraan of naar een radiografische besturing.

Voor besturingstechniek industrieel leveren wij zeer veel variaties van een afstandbedieningssysteem. Dit uiteraard van vooraanstaande merken als IMET, Grossfunk, Itow, Ravioli en meer. Ook kunnen wij zeer specialistische maatoplossingen aanbieden, denk dan aan de Abitron Remote oplossingen of de Akerströms Sesam.

Voor alles betreffende radiografische besturing of reparatie afstandsbediening kan u bij WBHandel terecht.

Reparatie & onderhoud van uw afstandbedieningssysteem

WBHandel beschikt over een zeer goed uitgeruste werkplaats en een team van enthousiaste medewerkers. In onze werkplaats kunnen wij praktisch elke vorm van een radiografische afstandsbesturing repareren en onderhouden. Veelal hebben wij specifieke onderdelen op maat, waardoor wij voor u de reparatie kunnen uitvoeren terwijl u wacht.

Ook als een bepaald onderdeel voor uw industriële afstandsbediening niet op voorraad is, kunnen wij deze alsnog snel leveren en monteren, zodat u hier zo min mogelijk last van ondervindt. Ook kan u met uw radiografische afstandsbesturing bij WBHandel terecht als u deze niet bij ons heeft aangeschaft. Wij zijn klantgericht, voldoen aan de veiligheidseisen en treden u in al uw wensen tegemoet.

Afstandbesturingssysteem assortiment

Op zoek naar een afstandbediening specialist die verstand van zaken heeft? U hoeft niet langer verder te zoeken, wij staan u graag te woord en informeren u over alle mogelijkheden. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen omtrent onze IMET radio remote control mogelijkheden voor speciale toepassingen evenals voor andere producten van Grossfunk alsook de Abitron Remote of de Akerströms Sesam.

Uw kraansystemen automatiseren? Neem contact op en wij vertellen u alles over de radiografische kraan besturingen en de custom made oplossingen die wij u kunnen bieden! Voor kleinere maatoplossingen heeft WBHandel ook uitstekende mogelijkheden door het aanbieden van alle Akerströms producten.

Kijk ook zeker op onze zustersite Remotecontrolparts.nl voor specifieke producten.